Brilvergoeding

Een brilvergoeding kan oplopen tot wel €300,-! Het vinden van de goedkoopste verzekering voor brillen en lenzen is een uitdaging. De goedkoopste aanvullende verzekering voor brillen en lezen moet ook er ook op gericht zijn om u een zo groot mogelijke vergoeding aan te bieden tegen onkosten die u bij de opticien maakt als u een nieuwe bril of lenzen aanschaft. Dit alles voor een zo laag mogelijke premie.

 

Hoogste brilvergoeding

De goedkoopste verzekeringen voor brillen en lenzen op een rij, met de hoogste brilvergoedingen. Inclusief of exclusief een vrijwillig eigen risico. Hier kunt u brilverzekeringen vergelijken. Deze brilverzekeringen dekken ook de onkosten voor uw lenzen. De goedkoopste brilverzekeringen met de hoogste brilvergoeding in een simpel overzicht.

Gebruik ook onderstaande vergelijker om via de gewenste brillen en lenzenvergoeding (€100, €200 of €300) zorgverzekeraars te vergelijken. Wij selecteerden drie  verzekeraars op basis van een zo goedkoop mogelijk aanvullende verzekering waarin ook brillen en lenzen worden vergoed.

 

3 laagste premies brilvergoedingen

€ 118,45
Pakket: Bril en lenzen module
Geen vrijwillig eigen risico
Korting bij Pearle & Eye Wish
Vrije zorgkeuze
€ 120,15
Pakket: CZDirect Aanvullend 5
Geen vrijwillig eigen risico
€ 100 per 2 jaar
Beperkte Zorgkeuze
€ 133,45
Pakket: Zorgbewust polis + 50plus
Geen vrijwillig eigen risico
€ 100 per 2 jaar
Beperkte Keuze
€ 135,70
Pakket: Principe Polis Budget + Mediumplus
Geen vrijwillig eigen risico
€100 per 3 jaar
Beperkte Zorgkeuze

Hoe maakt u gebruik van de vergelijker?

Vergelijk hieronder u vergoeding voor brillen en lenzen per verzekeraar. Betrek daarin ook uw huidige verzekeraar. Kies links bovenaan uw huidige zorgverzekeraar en vul uw geboortedatum in. Vervolgens kiest u bij lenzen en brillen voor de gewenste vergoeding. Vervolgens kunt u de bovenste drie selecteren en vergelijken door op “details vergelijken” te klikken.

Alle premies brilvergoeding