Brilvergoeding

Een brilvergoeding kan oplopen tot wel €200,-! Het vinden van de goedkoopste verzekering voor brillen en lenzen is een uitdaging. De goedkoopste aanvullende verzekering voor brillen en lezen moet ook er ook op gericht zijn om u een zo groot mogelijke vergoeding aan te bieden tegen onkosten die u bij de opticien maakt als u een nieuwe bril of lenzen aanschaft. Dit alles voor een zo laag mogelijke premie.

Hoogste brilvergoeding

De goedkoopste verzekeringen voor brillen en lenzen op een rij, met de hoogste brilvergoedingen. Inclusief of exclusief een vrijwillig eigen risico. Hier kunt u brilverzekeringen vergelijken. Deze brilverzekeringen dekken ook de onkosten voor uw lenzen. De goedkoopste brilverzekeringen met de hoogste brilvergoeding in een simpel overzicht.

Gebruik ook onderstaande vergelijker om via de gewenste brillen en lenzenvergoeding (€100, €200 of €300) zorgverzekeraars te vergelijken. Wij selecteerden alvast drie  verzekeraars op basis van een zo goedkoop mogelijk aanvullende verzekering waarin ook brillen en lenzen worden vergoed. Daarbij zijn wij uitgegaan van €100 vergoeding voor bril of lenzen.

3 laagste premies brilvergoedingen

€ 113,60
Pakket: Bril en lenzen module
Geen vrijwillig eigen risico
€100,- Korting bij Pearle & Eye Wish
Ruime Dekking
€ 131,95
Pakket: CZDirect + Aanvullend 5
Geen vrijwillig eigen risico
€ 100 per 2 jaar
65% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorg
€ 139,35
Pakket: Zorgbewust polis + 50 Plus
Geen vrijwillig eigen risico
€ 100 per 2 jaar
Prijzig
€ 143,00
Pakket: VGZ Basis Keuze + VGZ Aanvullend Beter
Geen vrijwillig eigen risico
1x per 3 jaar enkv. of multifocale complete bril op sterkte
70% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorg

Hoe maakt u gebruik van de vergelijker?

Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen. Bij niet-gecontracteerde zorgverleners krijgt u mogelijk een lagere vergoeding.

Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. U kunt kiezen voor fysiotherapie, brillen & lenzen, alternatieve geneeswijzen, medicijnen en vaccinaties.

U vergelijkt hieronder gemakkelijk vergoeding voor brillen en lenzen per verzekeraar. Betrek daarin ook uw huidige verzekeraar.

Want nadat u uw voorkeuren hebt ingevuld kunt u bijvoorbeeld de bovenste drie op detail vergelijken door de “vergelijk” box aan te vinken per verzekeraar linksonder in de vierkante informatiebox per verzekeraar. U klikt vervolgens op vergelijk product en een nieuw scherm opent met de details van de voor u beste drie verzekeraars.

Let op dat niet alle zorverzekeraars bij deze vergelijker zijn aangesloten!

Alle premies brilvergoeding