Goedkoopste zorgverzekeringen voor fysiotherapie vergelijken

Op deze pagina vindt u de goedkoopste verzekeringen die de kosten fysiotherapie dekken. De vergelijking van de aanvullende verzekeringen voor fysiotherapie zijn er op gericht zijn om u een zo groot mogelijke dekking aan te bieden tegen fysiotherapie-onkosten voor een zo laag mogelijke premie.

Uit onderzoek is gebleken dat 64% van de mensen die een zorgverzekering hebben niet op de hoogte zijn van het feit dat er meestal een aanvullende verzekering nodig is om kosten van fysiotherapie vergoed te krijgen. Mensen die de kosten van fysiotherapie wel uit de basis zorgverzekering vergoed krijgen, zijn mensen met chronische klachten en een verwijzing van de dokter. Gaat u dus af en toe naar de fysiotherapeut zonder chronische aandoening, dan is het erg verstandig om een aanvullende verzekering voor fysiotherapie af te sluiten.

Laagste premies fysiotherapievergoedingen

Om snel de beste dekking voor fysiotherapie te vinden hebben we de goedkoopste fysiotherapieverzekeringen vergeleken. In één overzicht gemakkelijk fysiotherapieverzekeringen vergelijken. Voor een uitgebreidere vergelijking vindt u een ruimere tabel onderaan.

€ 112,60
Pakket: Fysio 9
Geen vrijwillig eigen risico
9 behandelingen
€ 115,40
Pakket: Extra
Geen vrijwillig eigen risico
9 behandelingen
€ 117,20
Pakket: Zorggoed
Geen vrijwillig eigen risico
9 behandelingen

Alle premies fysiotherapievergoeding (6 behandelingen)