Goedkoopste zorgverzekeringen voor fysiotherapie vergelijken

Op deze pagina vindt u de goedkoopste verzekeringen die de kosten fysiotherapie dekken. De vergelijking van de aanvullende verzekeringen voor fysiotherapie zijn er op gericht zijn om u een zo groot mogelijke dekking aan te bieden tegen fysiotherapie-onkosten voor een zo laag mogelijke premie.

Uit onderzoek is gebleken dat 64% van de mensen die een zorgverzekering hebben niet op de hoogte zijn van het feit dat er meestal een aanvullende verzekering nodig is om kosten van fysiotherapie vergoed te krijgen. Mensen die de kosten van fysiotherapie wel uit de basis zorgverzekering vergoed krijgen, zijn mensen met chronische klachten en een verwijzing van de dokter. Gaat u dus af en toe naar de fysiotherapeut zonder chronische aandoening, dan is het erg verstandig om een aanvullende verzekering voor fysiotherapie af te sluiten.

Hoeveel behandelingen?

maar voor hoeveel behandelingen moet u zich verzekeren? Dat is een lastige vraag wat per individu zal verschillen. Maar uit onderzoek van het NIVEL (Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg) bleek het gemiddelde aantal fysiobehandelingen in 2018 op 9,4 te liggen. Wij raden daarom aan om u voor 9 behandelingen te verzekeren indien u verwacht fysiobehandelingen nodig te hebben.

Laagste premies fysiotherapievergoedingen

Om snel de beste dekking voor fysiotherapie te vinden hebben we de goedkoopste fysiotherapieverzekeringen vergeleken. In één overzicht gemakkelijk fysiotherapieverzekeringen vergelijken. Voor een uitgebreidere vergelijking vindt u een ruimere tabel onderaan.

€ 115,85
Pakket: Goede Keuze met pechvogelhulp + ZorgGoed Fysio 9
Geen vrijwillig eigen risico
9 behandelingen
€ 118
Pakket: Zelf Bewust Polis + AV Budget
Geen vrijwillig eigen risico
9 behandelingen
€ 119,45
Pakket: CZDirect + Aanvullend 4
Geen vrijwillig eigen risico
9 behandelingen
€ 121
Pakket: Basisverzekering + Aanvullend 1
Geen vrijwillig eigen risico
9 behandelingen

Alle premies fysiotherapievergoeding (6 behandelingen)