Goedkoopste Tandartsverzekering: 75% tot €500

Het vinden van de de goedkoopste tandartsverzekering is niet makkelijk. Sommige verzekeraars dekken deels (75%) de tandartskosten, andere verzekeraars dekken 100%. Hierbij kunt u vaak zelf kiezen tot welk bedrag u aanvullend verzekerd bent. Op deze pagina vindt u de goedkoopste aanvullende verzekeringen voor tandartskosten op basis van beste prijs/kwaliteit. De insteek is om een zo groot mogelijke dekking aan te bieden tegen onkosten die u bij de tandarts maakt voor een zo laag mogelijke premie.

Om goed tandartsverzekeringen te vergelijken moet u goed nadenken wat de onkosten kunnen zijn in 2021. Alleen een controle? Dan is een basisdekking genoeg.

We hebben voor u de beste prijs/kwaliteit tandartsverzekeringen zonder verhoogd eigen risico op een rij gezet om makkelijk geld te besparen. Tandartsverzekeringen vergelijken doet u hier.

Let Op! De beste 4 op basis van prijs/kwaliteit en 75% vergoeding tot €500,- per jaar.

Laagste premies tandartsvergoedingen

De Friesland Zelf Bewust Polis + AV Tand Doorstap

Bewuzt Basis + Tandongevallen + Bewuzt Tand Goed

Ditzo Goede Keuze met Pechvogelhulp + TandBest

Menzis Basis Voordelig + Extra Aanvullend
Premie per maand: €136,25 Premie per maand: €135,65 Premie per maand: €143,80 Premie per maand: €144,50
Pakket: AV Tand Doorstap
Geen vrijwillig eigen risico

75% van € 500,-
Pakket: Bewuzt Tand Beter

Geen vrijwillig eigen risico

75% van € 500,-
Pakket: TandBest
Geen vrijwillig eigen risico

75% van € 500,-
Pakket: Extra Aanvullend
Geen vrijwillig eigen risico

75% van € 500,-
Dekking: controles 80% tot max. €500. Kronen 80% tot max. €500 Dekking: controles 100% tot max. €500,- Kronen 75% voor overige kosten tot €500 Dekking: 100% voor controles tot max. €500,- Kronen 75% tot max. €500 Dekking: 100% voor controles tot max. €500,- Kronen 75% tot max. €500

Bereken Uw Premie>>

Bereken Uw Premie>>

Bereken Uw Premie>>

Bereken Uw Premie>>

Voor een aanvullende tandartsverzekering zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. U kunt namelijk tot een maximale vergoeding van €1.000 kiezen met een 100% vergoeding. Ook kunt u kiezen voor €500,- of €750 vergoeding. Bij een tandartsverzekering moet u verder goed nagaan welke codes volledig worden vergoed en welke codes maar voor een deel. Daarin zitten ook grote verschillen.

Goedkope tandartsverzekeringen vergelijken (eigen risico 250 euro en dekking 100%)

Hoe maakt u handig gebruik van de zorgvergelijker?

Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen. Bij niet-gecontracteerde zorgverleners krijgt u mogelijk een lagere vergoeding.

Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. U kunt kiezen voor fysiotherapie, brillen & lenzen, alternatieve geneeswijzen, medicijnen en vaccinaties.

Naast de aanvullende verzekering is er ook de tandverzekering. Kies hier het minimale bedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn. U bepaalt welk percentage u vergoed wilt hebben. Bijvoorbeeld 75% van €250,-

Let op dat niet alle zorverzekeraars bij deze vergelijker zijn aangesloten!

Tip: selecteer in onderstaande zorgvergelijker de gewenste vergoeding voor uw tandartskosten en bekijk vervolgens de verschillende maandpremies van de verzekeraars. Klik op “Toon details” bij de aanbiedingen om duidelijk een beeld te krijgen over welke vergoeding van toepassing is bij de betreffende zorgverzekering.

Zorgvergelijker