De goedkoopste tandartsverzekeringen vergelijken

Het vinden van de de goedkoopste tandartsverzekering is niet makkelijk. Sommige verzekeraars dekken deels (75%) de tandartskosten, andere verzekeraars dekken 100%. Hierbij kunt u vaak zelf kiezen tot welk bedrag u aanvullend verzekerd bent. Op deze pagina vindt u de goedkoopste aanvullende verzekeringen voor tandartskosten. De insteek is om een zo groot mogelijke dekking aan te bieden tegen onkosten die u bij de tandarts maakt voor een zo laag mogelijke premie.

Om goed tandartsverzekeringen te vergelijken moet u goed nadenken wat de onkosten kunnen zijn in 2021. Alleen een controle? Dan is een basisdekking genoeg.

We hebben voor u de beste prijs/kwaliteit tandartsverzekeringen zonder verhoogd eigen risico op een rij gezet om makkelijk geld te besparen. Tandartsverzekeringen vergelijken doet u hier.

Let Op! De goedkoopste 4 is op basis van 75% vergoeding tot €250,- per jaar. Voor een tandartsverzekering van 100% tot max. €250 of 75% tot max. €500 gaat u via het menu <Aanvullend – Tandarts> naar de betreffende pagina’s

Laagste premies tandartsvergoedingen

€ 118,20
Pakket: Just Basic + Just Smile
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-
€ 121,80
Pakket: Tand 1 75%
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-
€ 121,90
Pakket: Bewuzt Tand Goed
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-
€ 123,45
Pakket: Aanvullend Tandarts
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-
Voor een aanvullende tandartsverzekering zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. U kunt namelijk tot een maximale vergoeding van €1.000 kiezen met een 100% vergoeding. Ook kunt u kiezen voor €500,- of €750 vergoeding.
Bij een tandartsverzekering moet u verder goed nagaan welke codes volledig worden vergoed en welke codes maar voor een deel. Daarin zitten ook grote verschillen.

Goedkope tandartsverzekeringen vergelijken (eigen risico 250 euro en dekking 75%)

Hoe maakt u handig gebruik van de ziektekostenvergelijker?

Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen. Bij niet-gecontracteerde zorgverleners krijgt u mogelijk een lagere vergoeding.

Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. U kunt kiezen voor fysiotherapie, brillen & lenzen, alternatieve geneeswijzen, medicijnen en vaccinaties.

Naast de aanvullende verzekering is er ook de tandverzekering. Kies hier het minimale bedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn. U bepaalt welk percentage u vergoed wilt hebben. Bijvoorbeeld 75% van €250,-

Let op dat niet alle zorverzekeraars bij deze vergelijker zijn aangesloten!

Tip: selecteer in onderstaande zorgvergelijker de gewenste vergoeding voor uw tandartskosten en bekijk vervolgens de verschillende maandpremies van de verzekeraars. Klik op “Toon details” bij de aanbiedingen om duidelijk een beeld te krijgen over welke vergoeding van toepassing is bij de betreffende zorgverzekering.

Zorgvergelijker