De goedkoopste tandartsverzekeringen vergelijken

Het vinden van de de goedkoopste tandartsverzekering is niet makkelijk. Sommige verzekeraars dekken deels (75%) de tandartskosten, andere verzekeraars dekken 100%. Hierbij kunt u vaak zelf kiezen tot welk bedrag u aanvullend verzekerd bent. Op deze pagina vindt u de goedkoopste aanvullende verzekeringen voor tandartskosten. De insteek is om een zo groot mogelijke dekking aan te bieden tegen onkosten die u bij de tandarts maakt voor een zo laag mogelijke premie.

Om goed tandartsverzekeringen te vergelijken moet u goed nadenken wat de onkosten kunnen zijn in 2020. Alleen een controle? Dan is een basisdekking genoeg. We hebben voor u de goedkoopste tandartsverzekeringen zonder verhoogd eigen risico op een rij gezet om makkelijk geld te besparen. Daarnaast staat de tandartsverzekering met de beste prijs/kwaliteit. Tandartsverzekeringen vergelijken doet u hier.

Tip: selecteer in onderstaande zorgvergelijker de gewenste vergoeding voor uw tandartskosten en bekijk vervolgens de verschillende maandpremies van de verzekeraars. Klik op “Toon details” bij de aanbiedingen om duidelijk een beeld te krijgen over welke vergoeding van toepassing is bij de betreffende zorgverzekering.

Laagste premies tandartsvergoedingen

€ 116,95
Pakket: Just Basic + Just Smile
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-
€ 118,65
Pakket: Tand 1 75%
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-
€ 119
Pakket: ZieZo Selectief + ZieZo Tand Extra
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-
€ 119,65
Pakket: Ditzo Goede Keuze met Pechvogelhulp + TandGoed
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-

Goedkope tandartsverzekeringen vergelijken (eigen risico 250 euro en dekking 75%)

Hoe maakt u handig gebruik van de ziektekostenvergelijker?

We willen onze huidige zorgverzekeraar vergelijken met andere zorgverzekeraars. We vullen linksboven onze huidige aanbieder in, onze geboortedatum en ons eigen risico dat we in 2019 hebben.

Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen.

Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. Klik op + voeg aanvullende vergoedingen toe en maak uw keuze. Er verschijnen dan meerdere vergoedingen maar deze kunt u wegklikken door in de rechterbovenhoek van het grijze gedeelte op het kruisje te klikken.

Vervolgens kiest u de gewenste vergoeding voor Alternatieve Geneeswijzen, lenzen en Brillen, Tandarts, Orthodontie tot 18 jaar, Buitenland dekking en betaalperiode.

Wanneer u deze keuzes hebt gemaakt verschijnt rechts een aantal aanbieders onder elkaar. In de rechterbovenhoek kunt u sorteren op prijs en kwaliteit.

Tot slot kunt u een aantal verzekeraars aanklikken en op “details vergelijken” klikken (blauwe button) en zo de onderlinge verschillen te vergelijken.

zorgverzekering vergelijker info

 

afbeelding: verzekeraars aanvinken (omcirkeld met zwarte vierkant) om onderling te vergelijken