De goedkoopste tandartsverzekeringen vergelijken

Het vinden van de de goedkoopste tandartsverzekering is niet makkelijk. Sommige verzekeraars dekken deels (75%) de tandartskosten, andere verzekeraars dekken 100%. Hierbij kunt u vaak zelf kiezen tot welk bedrag u aanvullend verzekerd bent. Op deze pagina vindt u de goedkoopste aanvullende verzekeringen voor tandartskosten. De insteek is om een zo groot mogelijke dekking aan te bieden tegen onkosten die u bij de tandarts maakt voor een zo laag mogelijke premie.

Laagste premies tandartsvergoedingen

Om goed tandartsverzekeringen te vergelijken moet u goed nadenken wat de onkosten kunnen zijn in 2018. Alleen een controle? Dan is een basisdekking genoeg. We hebben voor u de goedkoopste tandartsverzekeringen zonder verhoogd eigen risico op een rij gezet om makkelijk geld te besparen. Daarnaast staat de tandartsverzekering met de beste prijs/kwaliteit. Tandartsverzekeringen vergelijken doet u hier.

Tip: selecteer in onderstaande zorgvergelijker de gewenste vergoeding voor uw tandartskosten en bekijk vervolgens de verschillende maandpremies van de verzekeraars. Klik op “Toon details” bij de aanbiedingen om duidelijk een beeld te krijgen over welke vergoeding van toepassing is bij de betreffende zorgverzekering.

€ 111,15
Pakket: Tand
Geen vrijwillig eigen risico
80% van € 250,-
€ 111,50
Pakket: Tand 250
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-
€ 113,70
Pakket: Tand 1 ster
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-
€ 115,65
Pakket: Tand Goed
Geen vrijwillig eigen risico
75% van € 250,-

Goedkope tandartsverzekeringen vergelijken (eigen risico 250 euro en dekking 75%)