Goedkoopste ziektekostenverzekering

De goedkoopste ziektekostenverzekering van 2021 vindt u op ziektekosten-vergelijken.nl. Met de goedkoopste ziektekostenverzekering kunt u al snel honderden euro’s besparen. Heeft u bijvoorbeeld een vergoeding nodig voor de tandarts komend jaar? Kijk dan bij de goedkoopste tandartsverzekering en zorg ervoor dat u de goedkoopste ziektekostenverzekering vindt.

Vrije zorgkeuze

Kiest u voor een natura-, budget- of restitutiepolis? Voor veel mensen is dit een moeilijke beslissing. Want op het moment dat u een snel naar een zorgverlener moet wilt u altijd en overal terecht kunnen.

Ten eerste kunt u kiezen voor een polis met vrije artsenkeuze (restitutie). U heeft de vrijheid om zelf uw ziekenhuis of specialist te kiezen. Als uw zorgverzekeraar geen contract heeft met uw voorkeursarts dan moet u de rekening wel voorschieten.

Ten tweede is er de beperkte artsenkeuze (naturapolis). Zorgverzekeraars beperken het aantal zorgverleners waar u terecht kunt voor een planbare behandeling op operatie. Voor zorgverzekeraars is er op die manier een goed beeld van zorgverleners en bijbehorende kosten. Daarom is de premie lager.

Tot slot kunt u kiezen voor zeer beperkte artsenkeuze (budget polis). In principe gelden dezelfde voorwaarden als een naturapolis. Met dit verschil dat u met een meer beperkte keuze te maken hebt. Tevens krijgt u bij sommige niet-gecontracteerde zorgverleners een lagere vergoeding.

LET OP! Iedereen heeft ongeacht zijn zorgpolis recht op spoedeisende zorg bij de zorgverlener die het snelst te bereiken is! Alleen bij ingeplande specialistisch behandelingen komt u met een budgetpolis voor beperkende voorwaarden te staan!

5 goedkoopste ziektekostenverzekeringen 2020

€ 109,85
Geen vrijwillig eigen risico
Polisvoorwaarden score
 
€ 110,90
Geen vrijwillig eigen risico
Beperkte vergoeding niet-gecontracteerde zorg
 
€ 111,70
Geen vrijwillig eigen risico
Beperkte vergoeding niet-gecontracteerde zorg
 
€ 109,25
Geen vrijwillig eigen risico
Verplicht online declareren
 
€ 113,00
Geen vrijwillig eigen risico
Verplicht online bestellen hulpmiddelen
 

Goedkope ziektekostenverzekeringen vergelijken (selecteer maximaal eigen risico: €885,-)

Hoe maakt u handig gebruik van de ziektekostenvergelijker?

Hoe maakt u handig gebruik van de ziektekosten vergelijker?

Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen. Bij niet-gecontracteerde zorgverleners krijgt u mogelijk een lagere vergoeding.

Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. U kunt kiezen voor fysiotherapie, brillen & lenzen, alternatieve geneeswijzen, medicijnen en vaccinaties.

Naast de aanvullende verzekering is er ook de tandverzekering. Kies hier het minimale bedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn. U bepaalt welk percentage u vergoed wilt hebben. Bijvoorbeeld 75% van €250,-

Let op dat niet alle zorverzekeraars bij deze vergelijker zijn aangesloten!

Ziektekostenverzekering vergelijker