Goedkoopste ziektekostenverzekering

De goedkoopste ziektekostenverzekering van 2020 vindt u op ziektekosten-vergelijken.nl. Met de goedkoopste ziektekostenverzekering kunt u al snel honderden euro’s besparen. Heeft u bijvoorbeeld een vergoeding nodig voor de tandarts komend jaar? Kijk dan bij de goedkoopste tandartsverzekering en zorg ervoor dat u de goedkoopste ziektekostenverzekering vindt.

Vrije zorgkeuze
Wenst u graag zelf vrij te kunnen kiezen bij uw behandeling in een ziekenhuis, bij de fysio of in een kliniek? Dan is het vinkje achter de optie ‘Vrije zorgkeuze’ in de vergelijker voor u van belang. Staat daar een groen vinkje dan heeft u volledige vrije zorgkeuze. Is het vinkje oranje dan geeft dat een beperkte vrije zorgkeuze aan. Staat er in plaats van een vinkje een kruisje dan is de vrije zorgkeuze zeer beperkt. Meestal is het zo dat de vrijheid van zorgkeuze deels het tarief bepaalt. U betaalt meestal een iets hoger tarief voor een vrije zorgkeuze.

5 goedkoopste ziektekostenverzekeringen 2020

 

€ 105,25
Geen vrijwillig eigen risico
Beperkte zorgkeuze
 
€ 107,95
Geen vrijwillig eigen risico
Beperkte zorgkeuze
 
€ 110,50
Geen vrijwillig eigen risico
Beperkte zorgkeuze
 
€ 115,25
Geen vrijwillig eigen risico
Beperkte zorgkeuze
 
€ 115,50
Geen vrijwillig eigen risico
Vrije zorgkeuze
 

Goedkope ziektekostenverzekeringen vergelijken (selecteer maximaal eigen risico: €885,-)

Hoe maakt u handig gebruik van de ziektekostenvergelijker?

We willen onze huidige zorgverzekeraar vergelijken met andere zorgverzekeraars. We vullen linksboven onze huidige aanbieder in, onze geboortedatum en ons eigen risico dat we in 2019 hebben.

Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen.

Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. Klik op + voeg aanvullende vergoedingen toe en maak uw keuze. Er verschijnen dan meerdere vergoedingen maar deze kunt u wegklikken door in de rechterbovenhoek van het grijze gedeelte op het kruisje te klikken.

Vervolgens kiest u de gewenste vergoeding voor Alternatieve Geneeswijzen, lenzen en Brillen, Tandarts, Orthodontie tot 18 jaar, Buitenland dekking en betaalperiode.

Wanneer u deze keuzes hebt gemaakt verschijnt rechts een aantal aanbieders onder elkaar. In de rechterbovenhoek kunt u sorteren op prijs en kwaliteit.

Tot slot kunt u een aantal verzekeraars aanklikken en op “details vergelijken” klikken (blauwe button) en zo de onderlinge verschillen te vergelijken.

zorgverzekering vergelijker info

afbeelding: verzekeraars aanvinken (omcirkeld met zwarte vierkant) om onderling te vergelijken