Goedkope zorgverzekeringen voor studenten

Een goedkope zorgverzekering voor jongeren en studenten is een zorgverzekering helemaal op maat gemaakt voor mensen tussen de 18 en 30 jaar. Nooit meer betalen voor zorg waar je nooit gebruik van maakt en wel een goede vergoeding krijgen voor zorg die je nodig hebt. De zorgverzekeringen voor jongeren en studenten zijn zó goedkoop dat je winst maakt met je zorgtoeslag! Maak je nooit gebruik van zorg? Of dek je de zorg die je wel nodig hebt met een aanvullende verzekering? Kies dan voor een vrijwillig eigen risico en bespaar honderden euro’s op je zorgverzekering.

5 goedkoopste zorgverzekeringen voor jongeren

€ 83,25
€885,- vrijwillig eigen risico
Naturapolis - Beperkte tot ruime keuze
€ 85
€885,- vrijwillig eigen risico
Naturapolis - Ruime Keuze
€ 87,95
€885,- vrijwillig eigen risico
Naturapolis - Ruime Keuze
€ 88,50
€885,- vrijwillig eigen risico
Naturapolis - Ruime Keuze
€ 89
€885,- vrijwillig eigen risico
Combinatiepolis - Zeer Ruime Keuze

* Het maakt bij de zorgverzekeringen voor jongeren niet uit hoe oud je bent!

Ziektekostenverzekering vergelijken (maximaal eigen risico €885,- ) voor studenten

Hoe maakt u handig gebruik van de ziektekostenvergelijker?

We willen onze huidige zorgverzekeraar vergelijken met andere zorgverzekeraars. We vullen linksboven onze huidige aanbieder in, onze geboortedatum en ons eigen risico dat we in 2019 hebben.
Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen.
Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. Klik op + voeg aanvullende vergoedingen toe en maak uw keuze. Er verschijnen dan meerdere vergoedingen maar deze kunt u wegklikken door in de rechterbovenhoek van het grijze gedeelte op het kruisje te klikken.
Vervolgens kiest u de gewenste vergoeding voor Alternatieve Geneeswijzen, lenzen en Brillen, Tandarts, Orthodontie tot 18 jaar, Buitenland dekking en betaalperiode.
Wanneer u deze keuzes hebt gemaakt verschijnt rechts een aantal aanbieders onder elkaar. In de rechterbovenhoek kunt u sorteren op prijs en kwaliteit.
Tot slot kunt u een aantal verzekeraars aanklikken en op “details vergelijken” klikken (blauwe button) en zo de onderlinge verschillen te vergelijken.

zorgverzekering vergelijker info

afbeelding: verzekeraars aanvinken (omcirkeld met zwarte vierkant) om onderling te vergelijken