Goedkope zorgverzekeringen voor studenten

Een goedkope zorgverzekering voor jongeren en studenten is een zorgverzekering helemaal op maat gemaakt voor mensen tussen de 18 en 30 jaar. Nooit meer betalen voor zorg waar je nooit gebruik van maakt en wel een goede vergoeding krijgen voor zorg die je nodig hebt. De zorgverzekeringen voor jongeren en studenten zijn zó goedkoop dat je winst maakt met je zorgtoeslag! Maak je nooit gebruik van zorg? Of dek je de zorg die je wel nodig hebt met een aanvullende verzekering? Kies dan voor een vrijwillig eigen risico en bespaar honderden euro’s op je zorgverzekering.

5 goedkoopste zorgverzekeringen voor jongeren

€ 89,00
€885,- vrijwillig eigen risico
Polisvoorwaarden score
€ 90,25
€885,- vrijwillig eigen risico
Online declareren verplicht
€ 91,00
€885,- vrijwillig eigen risico
Verplicht online bestellen hulpmiddelen
€ 91,00
€885,- vrijwillig eigen risico
65% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorg
€ 92,35
€885,- vrijwillig eigen risico
Klantenservice

* Het maakt bij de zorgverzekeringen voor jongeren niet uit hoe oud je bent!

Ziektekostenverzekering vergelijken (maximaal eigen risico €885,- ) voor studenten

Hoe maakt u handig gebruik van de ziektekostenvergelijker?

Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen. Bij niet-gecontracteerde zorgverleners krijgt u mogelijk een lagere vergoeding.

Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. U kunt kiezen voor fysiotherapie, brillen & lenzen, alternatieve geneeswijzen, medicijnen en vaccinaties.

Naast de aanvullende verzekering is er ook de tandverzekering. Kies hier het minimale bedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn. U bepaalt welk percentage u vergoed wilt hebben. Bijvoorbeeld 75% van €250,-

Let op dat niet alle zorverzekeraars bij deze vergelijker zijn aangesloten!Wel handig als u vooraf al weet tussen welke verzekeraars u wilt kiezen!

 Zorgvergelijker