Ziektekostenverzekeringen met vrije zorgkeuze

Ziektekostenverzekering met vrije zorgkeuze. Dat betekent zelf kiezen in welk ziekenhuis u uw zorg wilt inkopen. In een stressvolle situatie is rijden naar een ziekenhuis ver weg het laatste waar u aan wilt denken. Kies daarom voor een zorgverzekering met vrije zorgkeuze. Vergelijk hieronder alle ziektekostenverzekeringen met vrije zorgkeuze op basis van hun premie. U kunt ook alle ziektekostenverzekeringen vergelijken met of zonder een hoog vrijwillig eigen risico.

Goedkoopste ziektekostenverzekeringen met vrije zorgkeuze

 

€ 116,50
Geen vrijwillig eigen risico
Vrije zorgkeuze
logo
€ 117,85
Geen vrijwillig eigen risico
Vrije zorgkeuze
Nationale Nederlanden
€ 119,08
Geen vrijwillig eigen risico
Vrije zorgkeuze
€ 122,50
Geen vrijwillig eigen risico
Vrije zorgkeuze
€ 126
Geen vrijwillig eigen risico
Vrije zorgkeuze

Hoe maakt u handig gebruik van de ziektekostenvergelijker?

We willen onze huidige zorgverzekeraar vergelijken met andere zorgverzekeraars. We vullen linksboven onze huidige aanbieder in, onze geboortedatum en ons eigen risico dat we in 2019 hebben.

Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen.

Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. Klik op + voeg aanvullende vergoedingen toe en maak uw keuze. Er verschijnen dan meerdere vergoedingen maar deze kunt u wegklikken door in de rechterbovenhoek van het grijze gedeelte op het kruisje te klikken.

Vervolgens kiest u de gewenste vergoeding voor Alternatieve Geneeswijzen, lenzen en Brillen, Tandarts, Orthodontie tot 18 jaar, Buitenland dekking en betaalperiode.

Wanneer u deze keuzes hebt gemaakt verschijnt rechts een aantal aanbieders onder elkaar. In de rechterbovenhoek kunt u sorteren op prijs en kwaliteit.

Tot slot kunt u een aantal verzekeraars aanklikken en op “details vergelijken” klikken (blauwe button) en zo de onderlinge verschillen te vergelijken.

zorgverzekering vergelijker info

afbeelding: verzekeraars aanvinken (omcirkeld met zwarte vierkant) om onderling te vergelijken

Alles vergelijken (vrije zorgkeuze)