anderzorg

AnderZorg goedkoopste zorgverzekering

Een basisverzekering bij AnderZorg kost in 2021 per maand € 116,00 en € 91,00 (met verhoogd eigen risico van 885 euro)

AnderZorg zorgverzekering is al jaren één van de goedkoopste ziektekostenverzekeringen. AnderZorg is onderdeel van verzekeraar Menzis. Dus naast één van de goedkoopste zorgverzekeringen is Anderzorg ook betrouwbaar en kunt u rekenen op goede service. U beheert en regelt uw verzekeringszaken met name via internet, maar telefonisch contact opnemen kan ook.

Ik ben zelf al 5+ jaar hier verzekerd en ben zeer tevreden over Mijn Anderzorg waar ik al mijn zorgzaken kan regelen. Als ik vragen heb neem ik eenvoudig contact op via Whatsapp. Ik krijg altijd snel en professioneel antwoord!

Bereken uw premie >>

Anderzorg Basisverzekering

De basisverzekering van AnderZorg is een naturapolis. Dit houdt in dat u bij elke huisarts en tandarts en in elk ziekenhuis waar Anderzorg een contract mee heeft, terecht kunt. De zorgverzekeraar betaalt direct de zorgkosten maar alleen van zorgverleners waarmee de verzekeraar een contract heeft worden volledig vergoed. Bij niet gecontracteerde zorgverleners krijgt u misschien niet het hele bedrag vergoed.

De standaard basis zorgverzekering kost €116 p/m. Hierbij hoort een vrijwillig eigen risico van €385. Indien u uw eigen risico verhoogt krijgt u een gegarandeerde korting op uw premie. Maar er is wel een kans dat je een groter bedrag zelf moet betalen uiteraard.

Eigen risico

Het vrijwillig eigen risico kan met stappen van €100 verhoogd worden naar €885,- De korting voor het eigen risico is als volgt:

  • €100 verhoging geeft een premiekorting van €4,- p/m.
  • €200 verhoging geeft een premiekorting van €7,- p/m.
  • €300 verhoging geeft een premiekorting van €11,- p/m.
  • €400 verhoging geeft een premiekorting van €16,- p/m.
  • €500 verhoging geeft een premiekorting van €25,- p/m.

De standaard premie is €116 p/m. Een premie met het maximale eigen risico van €500 komt uit op €91 p/m.

Kinderen meeverzekeren

Voor kinderen tot 18 jaar is het verplicht een zorgverzekering af te sluiten. U kunt u kind gratis meeverzekeren. Daarvoor betaalt u geen premie en geldt geen eigen risico. In Mijn Anderzorg kunt u eenvoudig een kind toevoegen aan uw verzekering.

Aanvullende verzekeringen

U kunt uw AnderZorg basisverzekering uitbreiden met enkele aanvullende pakketten. Er zijn pakketten voor fysiotherapie, tandheelkundige zorg en zorgkosten in het buitenland. Als u meerdere pakketten kiest, ontvangt u korting op uw aanvullende verzekering.

Let op: de bestaande kant-en-klare aanvullende verzekeringen AnderZorg Jong, AnderZorg Extra en AnderZorg Tand kunt u niet meer afsluiten vanaf 2019. Als u deze aanvullende pakketten reeds heeft afgesloten gelden de volgende vergoedingen.

Per 2019 kunt u kiezen voor aanvullende modules: Fysio, Tand en buitenland en tandongeval.

Bereken uw premie >>

Fysiotherapie van Anderzorg

Met de aanvullende verzekering fysiotherapie krijgt u altijd 6 behandelingen vergoed. En 16 behandelingen na een ongeval.

Bij specifieke aandoeningen krijg je vanaf de 21 behandeling vergoed vanuit de basisverzekering.

De kosten voor  de aanvullende verzekering Fysiotherapie zijn €7,50 p/m. Kiest u ook voor tand dan krijgt u 10% extra korting.

Anderzorg aanvullende verzekering Tand

Om een deel van de tandartskosten te dekken kunt u kiezen uit tussen twee aanvullende verzekeringen:

  1. Tand 75% tot max. €250,- Premie is €11,50 p/m
  2. Tand 75% tot max. €500,- Premie is €29,95 p/m

Hiermee dekt u 75% van de totale tandartskosten tot maximaal €250 of €500. Hiervan zijn uitgezonderd orthodontie, snurkbeugel en uitwendig bleken.

Anderzorg Buitenland en Tandongeval

De basisverzekering vergoedt spoedeisende hulp in het buitenland tot maximaal het Nederlands tarief. Met deze optie wordt spoedeisende hulp volledig gedekt.

Kosten voor Buitenland en Tandongeval zijn €0,95 p/m.
Bereken direct uw premie basisverzekering plus aanvullende verzekering!

Bereken uw premie >>

Goedkoopste zorgverzekering AnderZorg

De goedkoopste zorgverzekering bij AnderZorg kost € 91,- per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,-. Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 116,- voor de basispremie. U kunt korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt. Deze korting loopt op tot 2%

Goedkoper dan AnderZorg?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan bij AnderZorg?
Vergelijk uw premie met alle andere zorgverzekeraars via Independer.nl! De nr. 1 zorgvergelijker van Nederland met het grootste aanbod en laagste prijs!
Als u via Independer overstapt krijgt u ook nog een gratis tandongevallen verzekering!
Let op! Veel vergelijkers vergelijken alleen aangesloten verzekeraars… Wij vinden dat Independer de meest complete en onafhankelijke vergelijker is waarin ook daadwerkelijk alle verzekeraars zijn opgenomen!!

Naar Zorgvergelijker >>