AnderZorg Tand zorgverzekering vergelijken

Iedereen tot en met 17 jaar krijgt vanuit de basisverzekering een aantal tandheelkundige zaken vergoed, zoals de halfjaarlijkse controle, verdovingen en vullingen. Orthodontie wordt alleen vergoed vanuit de basisverzekering als het gaat om bijzondere tandheelkunde (bij kinderen jongen dan 18 jaar). Bij AnderZorg is het helaas niet meer mogelijk om kosten voor orthodontie via een aanvullend pakket te verzekeren.

Vergelijk AnderZorg zorgverzekering om de goedkoopste tandartsverzekering te vinden. Kortingen lopen hoog op als u kiest voor een groter eigen risico of als u ervoor kiest om per kwartaal, elk half jaar, jaarlijks of zelfs tweejaarlijks uw premie te betalen. Hierover vindt u meer informatie op de website van AnderZorg zelf.

Voor een overzicht van de goedkoopste tandartsverzekeringen of de beste dekkingen kunt de goedkoopste tandartsverzekering bekijken.

Goedkoper dan Anderzorg Tand?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan met Anderzorg Tand? Vergelijk Anderzorg Tand met alle andere tandartsverzekeringen hieronder. Vergeet niet om in het menu ‘Tandarts’ te selecteren.