AzivoLogo

Azivo zorgverzekering

Bij Azivo kost de basisverzekering in het jaar 2017 € 119,00 per maand.
Met een verhoogd eigen risico betaalt u € 99,00 per maand.

Azivo is een moderne, professionele zorgverzekeraar met wortels in de Haagse regio. Al meer dan honderd jaar komt de organisatie op voor de belangen van verzekerden in en om Den Haag. Ze hebben baanbrekend werk verricht om de gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk te maken. Azivo biedt een breed pakket aan voorzieningen dat voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Azivo is per 1 januari 2017, na jarenlange samenwerking, onderdeel van Menzis. Zo profiteert u blijvend van betaalbare zorg en een goede service.

AzivoLogo

Azivo Goedkoopste Verzekering

De goedkoopste verzekering bij Azivo kost € 99 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 119 voor de basispremie. U kunt nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Er is ook de Menzis Basis Voordelig, een nog iets goedkopere basisverzekering. Let op: gaat u naar een niet gecontracteerde zorgaanbieder, dan krijgt u vanuit Menzis Basis Voordelig maximaal 65% van het gemiddeld gecontracteerde tarief vergoed.

Goedkoper dan Azivo?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan Azivo? Vergelijk Azivo hieronder.