AzivoLogo

Azivo zorgverzekering

Azivo is sinds 1 januari 2017 onderdeel van Menzis.

Azivo is een moderne, professionele zorgverzekeraar met wortels in de Haagse regio. Al meer dan honderd jaar komt de organisatie op voor de belangen van verzekerden in en om Den Haag. Ze hebben baanbrekend werk verricht om de gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk te maken. Azivo is per 1 januari 2017, na jarenlange samenwerking, onderdeel geworden van Menzis. Ook bij Menzis blijft u profiteren van betaalbare zorg en een goede service.

AzivoLogo

Menzis Goedkoopste Verzekering

De goedkoopste basisverzekering bij Menzis kost € 117 per maand bij een eigen risico van € 385,- Met verhoogd eigen risico (€885 eigen risico) betaalt u slechts € 97 voor de goedkoopste basispremie. U kunt nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt. Ook kunt u gebruik maken van de collectieve verzekering waarmee u 5% extra korting krijgt. Let op, gaat u bij deze budgetvariant naar een niet gecontracteerde zorgaanbieder, dan krijgt u vanuit Menzis  maximaal 70% van het gemiddeld gecontracteerde tarief vergoed. Ook kunt u bij deze variant geen aanvullende tandartsverzekering afsluiten.

Daarnaast kunt u kiezen voor Menzis Basis en Menzis Basis Vrij. Bij deze opties krijgt u meer vergoed en wordt er meer gedekt. En nu kunt u wel een tandartsverzekering als aanvullende verzekering kiezen. Ook bij deze twee opties kunt u ervoor kiezen uw eigen risico te verhogen om zo uw maandelijkse premie te verlagen.

Goedkoper dan Menzis?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan Menzis?

Vergelijk uw premie met alle andere zorgverzekeraars via Independer.nl! De nr. 1 zorgvergelijker van Nederland met het grootste aanbod en laagste prijs!
Als u via Independer overstapt krijgt u ook nog een gratis tandongevallen verzekering! Let op! Veel vergelijkers vergelijken alleen aangesloten verzekeraars… Dat betekent vaak dat u niet alle verzekeraars vergelijkt maar alleen de verzekeraars die in de vergelijker zijn opgenomen… Daarom verwijzen wij nu door naar Independer!
Wij vinden dat Independer de meest complete en onafhankelijke vergelijker is waarin ook daadwerkelijk alle verzekeraars zijn opgenomen!!

Klik op de button om naar de juiste zorgvergelijker te gaan!

Naar Zorgvergelijker! >>