logoClean

De Amersfoortse zorgverzekering

Bij De Amersfoortse kost de basisverzekering (Ruime Keuze) in 2020 € 122,50 per maand. Met een verhoogd eigen risico betaalt u € 97,50 per maand.

De Amersfoortse biedt een zorgverzekering aan voor ondernemers, werkgevers en medewerkers met hun gezin. De basisverzekering van De Amersfoortse bestaat uit een zogenaamde naturapolis met ruime keuze uit zorgverleners. Met de basisverzekering van De Amersfoortse kunt u dus naar elke zorgverlener in Nederland, ook wanneer De Amersfoortse daar geen contract mee heeft. Naast de basisverzekering biedt De Amersfoortse ook verschillende aanvullende verzekeringen aan.

Vooral mensen met een hoge aanvullende zorgbehoefte zullen zich kunnen vinden in de tamelijk uitgebreide pakketten en de vrije zorgkeuze uit zorgaanbieders.

logoClean

De Amersfoortse Goedkoopste Verzekering

De goedkoopste verzekering bij De Amersfoortse kost € 97,50 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 122,50 voor de basispremie. U kunt mogelijk nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan De Amersfoortse?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan De Amersfoortse? Vergelijk De Amersfoortse hieronder.