De Friesland Zorgverzekeraar logo

De Friesland zorgverzekeraar

De Zelf Bewust Polis bij De Friesland kost in 2020 per maand € 110,50
Of € 88,50 met verhoogd eigen risico

De Friesland Zorgverzekeraar zorgt ervoor dat u de beste zorg krijgt. Dankzij de ontwikkeling van nieuwe zorginitiatieven, het bevorderen van transparantie in het zorgaanbod en het verbeteren van de kwaliteit van zorg weten steeds meer consumenten, bedrijven en zorgaanbieders De Friesland te vinden. De basis ligt weliswaar in Friesland, maar inmiddels heeft De Friesland in elke Nederlandse gemeente verzekerden. De Friesland biedt een basisverzekering voor ieder en heeft daarnaast enkele aanvullende pakketten en dekkingen voor tandartskosten.

 De Friesland Zorgverzekeraar logo

Goedkoopste zorgverzekering De Friesland

De goedkoopste zorgverzekering bij De Friesland, de zogenaamde Zelf Bewust Polis, kost in 2020 € 88,50 per maand bij een eigen risico van € 885,-. Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 110,50 voor de basispremie. U kunt nog meer korting krijgen als u per half jaar (-0,2%) of per jaar (-2,00%)  uw premie betaalt. Naast de budget Zelf Bewust Polis kunt u ook kiezen voor de Alles Verzorgd Polis. Beide zijn natura polissen.

Dat betekent dat u bij een Zelf Bewust Polis 100% vergoed krijgt van gecontracteerde zorgverleners en max. 75% vergoed krijgt van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners.

Bij de Alles Verzorgd Polis krijgt u 100% vergoed van gecontracteerde zorgverleners en max. 80% vergoed krijgt van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners.

Bij zowel de Zelf Bewust Polis als de Alles Verzorgd Polis kunt u gebruik maken van collectiviteitskorting.

Goedkoper dan De Friesland?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan De Friesland? Vergelijk De Friesland zorgverzekeraar dan hieronder.