De Goudse zorgverzekeringDe-Goudse-Zorgverzekering-Logo

 

Bij De Goudse kost de goedkoopste basisverzekering in het jaar 2019 € 120,95 per maand.
Met een verhoogd eigen risico betaalt u € 105,95 per maand.

De Goudse biedt u een uitstekende zorgverzekering aan in samenwerking met VGZ. Dankzij deze samenwerking heeft u altijd een zorgverlener dicht in de buurt. Voor de basisverzekering kunt u bij VGZ kiezen uit twee varianten: Ruime Keuze (natura) of Eigen Keuze (restitutie) en uit verschillende eigen-risicobedragen. VGZ biedt u daarnaast de keuze uit 3 aanvullende zorgverzekeringen en 3 aanvullende tandartsverzekeringen. U kunt ook voor een all-in-pakket kiezen.

Voorkeursbeleid medicijnen de Goudse

Het voorkeursbeleid medicijnen (preferentiebeleid) houdt in dat van bepaalde medicijnen alleen de goedkoopste variant vergoed worden. Om welke medicijnen het gaat kun je vinden op deze pagina van De Goudse.nl. Voor deze voorkeursgeneesmiddelen geldt geen eigen risico. Het eigen risico geldt wel voor kosten die de apotheek maakt voor het afleveren van het geneesmiddel (terhandstellingskosten).

De Goudse Goedkoopste Verzekering

De goedkoopste verzekering bij De Goudse via VGZ kost € 105,95 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 120,95 voor de basispremie. U kunt mogelijk nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan De Goudse?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan De Goudse? Vergelijk De Goudse hieronder.