DSW-logo

DSW zorgverzekering

Bij DSW kost de basisverzekering in het jaar 2021 €124,50 per maand.
Met een verhoogd eigen risico betaalt u € 105,- per maand.

DSW is een kleine organisatie met als doel een goede dienstverlening. Door zorgloketten, de zorgbus, een callcenter, de website, Facebook en Twitter is DSW makkelijk bereikbaar.

DSW geeft geen korting voor collectiviteit, biedt volledige keuzevrijheid zonder hogere premie en hanteert geen medische selectie. Ook heeft DSW een speciale aanvullende verzekering voor studenten. Let op, bij DSW zit vergoeding voor tandartskosten  bij de aanvullende pakketten in, behalve bij AV-compact. Die heeft geen tandartsvergoeding.

DSW-logo

DSW Basisverzekering

De Ziektekostenverzekering bij DSW is een combinatiepolis. U bent vrij in de keuze van een zorgverlener en heeft de voordelen van gecontracteerde zorg.

Gaat u naar een gecontracteerde zorgverlener dan krijgt u de kosten volledig vergoed. Gaat u naar een zorgverlener zonder contract met DSW dan vergoedt DSW mogelijk een gedeelte van de kosten. Daarnaast zal u de rekening eerst zelf moeten betalen.

DSW heeft met meer dan 99% van de Nederlandse zorgverleners een contract.

Aanvullende ziektekostenverzekering DSW

DSW heeft 4 aanvullende verzekeringen. Elke aanvullende verzekering biedt specifieke vergoedingen die aansluiten bij uw wensen. Hiermee heeft  – naast de basisverzekering – een extra vergoeding voor zorgkosten.

AV-Compact van DSW

Dit is het meest compacte en goedkope zorgverzekering van DSW. Als u weinig extra zorgkosten heeft dan is dit een prima aanvullende verzekering voor het geval u toch fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen nodig hebt.

De vergoedingen:

  • 9 behandelingen fysiotherapie per kalenderjaar
  • Alternatieve geneeswijzen: €25 per behandeldatum, maximaal €250 per kalenderjaar
  • Anticonceptie

U betaalt in 2021 per maand €7,75 voor deze aanvullende verzekering.

AV-Standaard van DSW

DSW heeft geen aanvullende tandverzekering. Wilt u ook tandartsbehandelingen vergoedt krijgen? Kiest u dan bijvoorbeeld voor AV-Standaard.

De vergoedingen:

  • 12 behandelingen fysiotherapie per kalenderjaar
  • Tandarts voor volwassenen: meest voorkomende behandelingen
  • Alternatieve geneeswijzen: €25 per behandeldatum, maximaal €450 per kalenderjaar
  • Orthodontie: 75% vergoeding tot maximaal €685 voor de duur van de verzekering

U betaalt in 2021 per maand €22,25 voor deze aanvullende verzekering.

AV-Top van DSW

DSW Goedkoopste Verzekering

De goedkoopste verzekering bij DSW kost in 2021 € 105,- per maand. Dit bij een eigen risico van € 875,-. Noot: het eigen risico is bij DSW symbolisch standaard met € 10,- verlaagd (het wettelijke verplichte eigen risico is € 385,- en het hoogste eigen risico € 885,- maar bij DSW krijgt u een symbolisch voordeel van € 10,-).

Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u €124,50 voor de basispremie. U kunt mogelijk nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan DSW?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan DSW? Vergelijk DSW dan met alle andere zorgverzekeraars via Independer.nl! De nr. 1 zorgvergelijker van Nederland met het grootste aanbod en laagste prijs!
Als u via Independer overstapt krijgt u ook nog een gratis tandongevallen verzekering!

Let op! Veel vergelijkers vergelijken alleen aangesloten verzekeraars… Dat betekent vaak dat u niet alle verzekeraars vergelijkt maar alleen de verzekeraars die in de vergelijker zijn opgenomen… Daarom verwijzen wij nu door naar Independer! Wij vinden dat Independer de meest complete en onafhankelijke vergelijker is waarin ook daadwerkelijk alle verzekeraars zijn opgenomen!!

Klik op de button om naar de juiste zorgvergelijker te gaan!

Naar Zorgvergelijker >>