Kiemer goedkoopste zorgverzekering

 

Een basisverzekering bij Kiemer kost in 2017 per maand € 106,75 of € 84,75 met verhoogd eigen risico

Per 1 januari 2018 wordt Kiemer De Friesland Zorgverzekeraar. Vanaf die datum is het niet meer mogelijk om een verzekering bij Kiemer af te sluiten. Ook bij De Friesland Zorgverzekeraar kunt u kiezen voor een basisverzekering en aanvullende verzekeringen die passen bij uw situatie.

In plaats van zich te richten op een speciale doelgroep (gezinnen) is Kiemer er tegenwoordig voor iedereen! Alles online regelen, daarom lekker goedkoop. De basisverzekering van Kiemer is een restitutiepolis. Dit betekent dat u helemaal vrij bent om zelf een ziekenhuis en specialist te kiezen. Kiemer selecteert niet op geslacht, leeftijd of gezondheid, dus iedereen die recht heeft op de basisverzekering is welkom bij Kiemer.

Goedkoopste zorgverzekering Kiemer

Voor tandartsonkosten biedt Kiemer ook goedkope verzekeringen aan. Voor vergelijkingen van de goedkoopste tandartsverzekeringen kunt u een kijkje nemen op de tandartspagina.

De goedkoopste verzekering bij Kiemer kost € 84,75 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 106,75 voor de basispremie. U kunt nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan Kiemer?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan bij Kiemer? Vergelijk Kiemer met alle andere zorgverzekeraars hieronder.