Menzis goedkoopste zorgverzekering

 

De goedkoopste basisverzekering bij Menzis kost in 2020 per maand € 111,00 of € 91,00 met verhoogd eigen risico

Bij Menzis staat goede zorg centraal. U kunt rekenen op een goedkope zorgverzekering met een ruime dekking en hoge vergoedingen. Voor elke leeftijdsfase of gezinssamenstelling is er een geschikt aanvullend pakket. Bij Menzis is in sommige gevallen ook collectiviteitskorting (5%) mogelijk. Ook voor uw tandartsverzekering is er een ruime keuze om zelf de hoogte van de vergoedingen te bepalen met een geschikte lage premie.

Goedkoopste zorgverzekering Menzis

De goedkoopste verzekering bij Menzis kost € 91,00 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 111,00 voor de basispremie. U kunt nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

U kunt naast de Menzis Basis Voordelig ook nog kiezen voor Menzis Basis en Menzis Vrij. Het voordeel van Menzis Vrij is dat u compleet vrije zorgkeuze heeft. Bij de polissen Basis Voordelig en Basis is dit niet zo. U krijgt dan bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders alleen een gedeelte van de kosten – maximaal 75% – vergoed.

Belangrijk om te weten is dat u bij de Menzis Basis Voordelig polis het vrijwillig eigen risico alleen kunt verhogen met €500 naar €885,- De andere polissen bieden een stapsgewijze (per €100,-) verhoging van het vrijwillig eigen risico aan.

Goedkoper dan Menzis?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan bij Menzis? Vergelijk Menzis met alle andere zorgverzekeraars hieronder.