ONVZ goedkoopste zorgverzekering basispremie

Bij ONVZ kost de basisverzekering in het jaar 2021 € 134,50 per maand.
Met een verhoogd eigen risico betaalt u € 114 per maand.

Bij ONVZ krijgt u een goedkope zorgverzekering met hoge vergoedingen en een goede service, u mag bijvoorbeeld zelf kiezen naar welke zorgverlener u gaat. Met de goedkope zorgverzekering van ONVZ heeft u een ruime keuze uit goede aanvullende verzekeringen met passende lage premies en hoge vergoedingen.

Vergelijk direct uw huidige zorgverzekering via Independer of sluit direct af!

Bereken en vergelijk uw premie >>

ONVZ Basis ziektekostenverzekering

Wilt u alle vrijheid binnen uw ziektekostenverzekering? Kies dan voor een ONVZ ziektekostenverzekering.

De basisverzekering van ONVZ geeft u de vrijheid om zelf een behandelaar te kiezen en biedt de ruimste dekking van Nederland. Ook heeft u altijd de vrijheid om een second opinion aan te vragen. (restitutiepolis).

Met een ONVZ basisverzekering krijgt u altijd de vergoeding waar u recht op heeft.

Extra korting? Check of uw werkgever een collectieve verzekering heeft bij ONVZ! Ook loont het om per kwartaal of per jaar te betalen. Tot slot is het vrijwillig eigen risico premie verlagend.

ONVZ Logo

Aanvullende ziektekostenverzekering ONVZ

Bij ONVZ is er altijd een aanvullende zorgverzekering dat perfect aansluit bij uw wensen!

Aanvullend Startfit

Verwacht u weinig aanvullende zorg? Dan biedt Startfit toch net dat beetje extra dekking die uw zoekt.

U krijgt 10 fysiotherapie behandelingen en alternatieve geneeswijzen vergoed. Tegen een zeer scherpe premie van €7,90 per maand.

Aanvullend Benfit

Met Benfit bent u verzekerd van alternatieve geneeswijzen en beweegzorg, brillen, lenzen en ooglazeren en 16 behandelingen fysiotherapie. Ook de eigen bijdrage voor geneesmiddelen krijgt u vergoed.

Aanvullend Optifit

Met het aanvullende pakket Optifit bent u verzekerd voor orthodontie kinderen, alternatieve geneeswijzen, bril – contactlenzen en ooglaseren, en 30 behandelingen fysiotherapie.

Dit pakket geeft een uitgebreide aanvullende dekking en is met name voor gezinnen met kinderen interessant. Let op! U dient een aantal gezondheidsvragen te beantwoorden. Aan de hand daarvan bepaalt ONVZ of zij uw direct accepteren of extra vragen stellen.

Met Optifit bent u nog steeds vrij in uw zorgkeuze, krijgt u ruime vergoedingen en maakt u gebruik van een persoonlijke zorgconsulent.

Aanvullend Topfit

De meest uitgebreide aanvullende ziektekostenverzekering. Wanneer er iets gebeurt bent u uitstekend verzekerd.

Met dit aanvullende pakket bent u verzekerd tot hoge bedragen en aantal behandelingen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en (contact)lenzen, orthodontie en eigen bijdrage geneesmiddelen.

Eigen is niet de vraag of deze verzekering iets dekt maar eerder voor welk bedrag….

Bereken en vergelijk direct uw zorgverzekering via Independer!

Vergelijk aanvullende verzekering >>

Tandverzekering bij ONVZ

Met een tandverzekering van ONVZ krijgt u niet alleen uw tandartsbezoek vergoed maar ook overige behandelingen bij een mondhygiënist. U heeft de keuze uit 4 aanvullende tandverzekeringen.

ONVZ Logo

Tandfit A

Met tandfit A verzekerd u ook uw kostbaarste bezit: uw gebit. ONVZ dekt tandheelkundige zorg na een ongeval tot €2500 en geeft dekking voor tandheelkundige zorg vanaf 18 jaar tot max. €200 waarvan €75 voor preventieve mondzorg.

Tandfit B

Met tandfit B krijgt u ruime vergoeding voor uw bezoek aan de tandarts of mondhygiënist. U kunt rekenen op een vergoeding tandheelkundige zorg van €500 waarvan €150 preventief. En een ongevallendekking tot €5.000

Tandfit C

Deze aanvullende tandverzekering biedt ruime dekking voor tandartskosten tot max. €1250 waarvan €250 preventief. Ongevallendekking is verzekerd tot een bedrag van €5.000

Tandfit Preventief

Dekt controle en preventie volledig en biedt ongevallendekking tot €10.000

Vergelijk tandverzekering (premie) >>

Goedkoopste zorgverzekering ONVZ

De goedkoopste verzekering bij ONVZ kost € 114 per maand. Dit bij een eigen risico van €885,- en inclusief het ONZV-ledencollectief. U kunt nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan ONVZ?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan bij ONVZ? Vergelijk ONVZ met alle andere zorgverzekeraars via Independer.nl! De nr. 1 zorgvergelijker van Nederland met het grootste aanbod en laagste prijs!
Als u via Independer overstapt krijgt u ook nog een gratis tandongevallen verzekering!

Let op! Veel vergelijkers vergelijken alleen aangesloten verzekeraars… Dat betekent vaak dat u niet alle verzekeraars vergelijkt maar alleen de verzekeraars die in de vergelijker zijn opgenomen… Daarom verwijzen wij nu door naar Independer! Wij vinden dat Independer de meest complete en onafhankelijke vergelijker is waarin ook daadwerkelijk alle verzekeraars zijn opgenomen!!

Klik op de button om naar de juiste zorgvergelijker te gaan!

Naar Zorgvergelijker >>