StadHolland

Stad Holland goedkoopste zorgverzekering

Een basisverzekering(restitutie) bij Stad Holland kost in 2021 per maand € 133 of € 113,50 met verhoogd eigen risico

Bij Stad Holland kunt u rekenen op een goedkope zorgverzekering met hoge vergoedingen en dekkingen. Met de basisverzekering (restitutie) hebt u recht op vergoedingen van zorgkosten en bent u vrij in de keuze van een zorgverlener.

Naast de aantrekkelijke basisverzekering van Stad Holland heeft u een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen met passende lage premies en hoge vergoedingen. Er is een keuze uit maar liefst 5 aanvullende verzekeringen waardoor voor iedereen een passende zorgverzekering mogelijk is.

Stad holland is slagvaardig, servicegericht en zorgt voor een snelle uitbetaling. Toelating vereist geen medische selectie.

StadHolland

Goedkoopste zorgverzekering Stad Holland

De goedkoopste verzekering bij Stad Holland kost € 113 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 133 voor de basispremie. U kunt nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan Stad Holland?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan bij Stad Holland?
Vergelijk uw premie met alle andere zorgverzekeraars via Independer.nl! De nr. 1 zorgvergelijker van Nederland met het grootste aanbod en laagste prijs!
Als u via Independer overstapt krijgt u ook nog een gratis tandongevallen verzekering!
Let op! Veel vergelijkers vergelijken alleen aangesloten verzekeraars… Wij vinden dat Independer de meest complete en onafhankelijke vergelijker is waarin ook daadwerkelijk alle verzekeraars zijn opgenomen!!

Naar Zorgvergelijker >>