zekur_198x58

Zekur zorgverzekering

Bij Zekur kost de goedkoopste basisverzekering in het jaar 2021 € 105,95 per maand.
Met een verhoogd eigen risico betaal je € 85,95 per maand.

Vergelijker ZEKUR betrouwbaar met andere zorgverzekeraars!

Naar Zorgvergelijker >>

Zekur Basis ziektekostenverzekering

Bij ZEKUR kun je kiezen uit Gewoon ZEKUR (naturapolis) en Gewoon ZEKUR Vrij (restitutiepolis).

Gewoon ZEKUR basisverzekering

Gewoon ZEKUR is één van de goedkoopste basisverzekeringen van Nederland. Dit is dankzij de scherpe afspraken die gemaakt zijn met een aantal zorgaanbieders.

Gewoon ZEKUR is een naturapolis. Dit wil zeggen dat u 100% van uw zorgkosten vergoed krijgt bij een select aantal ziekenhuizen en zorgverleners waarmee Zekur een contract heeft.

Gaat u naar een zorgaanbieder waarmee ZEKUR geen contract heeft dan krijgt u 80% van het gemiddeld tarief bij ziekenhuizen en zorgverleners.

Gewoon ZEKUR Vrij basisverzekering

Wil je zélf je zorgaanbieder kiezen, ga dan voor Gewoon ZEKUR Vrij. De Gewoon ZEKUR Vrij kost €126,75 per maand bij een eigen risico van €385,-

Gewoon ZEKUR vrij is een restitutiepolis. U heeft dan vrije keuze uit zorgverleners en ziekenhuizen. U krijg dan maximaal 100% vergoed van het marktconform tarief.

U kunt voor een complete aanvullende verzekering kiezen of zelf samenstellen.

zekur_198x58

ZEKUR Aanvullende verzekeringen

Bij ZEKUR kunt u zelf uw aanvullende verzekering samenstellen. U kunt dan verschillende modules zelf samenstellen.

Ten eerste kunt u kiezen voor Tand 75% tot €250. Hiermee krijgt u periodieke controles volledig vergoed. Orthodontie en algehele narcose wordt niet vergoed.

Ten tweede kunt u kiezen voor een Fysiotherapie module met 9 behandelingen. Hieronder vallen fysiotherapie, oefentherapie en Cesar Mensendieck.

Ten derde kunt u kiezen voor buitenland en Reisverzekering. U krijgt hiermee spoedeisende zorg in het buitenland vergoed.

Extra ZEKUR

Met Extra ZEKUR kiest u voor een compleet pakket met alle meest voorkomende vergoedingen. Naast de losse modules heeft u ook recht op vergoeding voor brillen en lenzen, anticonceptie, verloskunde en kraamzorg en ook alternatieve geneeswijzen.

Vergelijk direct uw aanvullende verzekering via Independer zorgvergelijker!

Naar Zorgvergelijker >>

Voorkeursbeleid medicijnen Zekur

Het voorkeursbeleid medicijnen (preferentiebeleid) houdt in dat van bepaalde medicijnen alleen de goedkoopste variant vergoed wordt. Om welke medicijnen het gaat kun je vinden op deze pagina van Zekur.nl Het voorkeursbeleid zorgt ervoor dat zorgverzekeraars flink veel kosten besparen.

Door kostenbesparingen kan de premie laag blijven en tellen de voorkeursmedicijnen niet mee voor je eigen risico! Bij de apotheek moet je wel specifiek vragen naar het voorkeursmedicijn. Mogelijk dat je de terhandstellingskosten wel betaalt van je eigen risico.

Zekur Goedkoopste Verzekering

De goedkoopste verzekering bij Zekur kost € 85,95 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaal je € 105,95 voor de basispremie. Je kunt mogelijk nog meer korting krijgen als je per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan Zekur?

Kan je zorgverzekering goedkoper dan Zekur?

Vergelijk uw premie met alle andere zorgverzekeraars via Independer.nl! De nr. 1 zorgvergelijker van Nederland met het grootste aanbod en laagste prijs!
Als u via Independer overstapt krijgt u ook nog een gratis tandongevallen verzekering!
Let op! Veel vergelijkers vergelijken alleen aangesloten verzekeraars… Wij vinden dat Independer de meest complete en onafhankelijke vergelijker is waarin ook daadwerkelijk alle verzekeraars zijn opgenomen!!

Naar Zorgvergelijker >>