Zorgverzekeringen met cadeaus

Een zorgverzekering met een cadeau is één van de vele manieren die verzekeraars gebruiken om consumenten over de streep te trekken. Een zorgverzekering met een cadeau of actie kan de ene zorgverzekering net iets interessanter maken dan de ander. De afgelopen jaren zijn er meerdere zorgverzekeringen met een actie geweest. Bijvoorbeeld een HP Notebook, een Asus Netbook of een Xbox One.

Voor 2020 zijn we weer op zoek geweest naar zorgverzekeraars die een welkomstcadeau geven bij het afsluiten van een zorgverzekering. Natuurlijk alleen als je bent overgestapt van zorgverzekeraar. We hebben niet zozeer een zorgverzekering met cadeau gevonden maar wel aantrekkelijke kortingen en extra’s:

U ziet dat er diverse zorgverzekeringen zijn die de basisverzekering aantrekkelijk maken. Maar u moet er altijd voor waken dat de zorgverzekering past bij uw persoonlijke situatie.

Onze tip: zoek hieronder de voor u gunstigste zorgverzekering door middel van de zorgververgelijker. Maar voordat u gaat vergelijken kijk dan eerst even in onderstaande tabel waarin wij alvast de goedkoopste 5 (zonder vrijwillig eigenrisico) voor u op een rij hebben gezet.

Goedkoopste 5 ziektekostenverzekeringen

€ 109,85
Geen vrijwillig eigen risico
Polisvoorwaarden score
 
€ 110,90
Geen vrijwillig eigen risico
Beperkte vergoeding niet-gecontracteerde zorg
 
€ 111,70
Geen vrijwillig eigen risico
Beperkte vergoeding niet-gecontracteerde zorg
 
€ 109,25
Geen vrijwillig eigen risico
Verplicht online declareren
 
€ 113,00
Geen vrijwillig eigen risico
Verplicht online bestellen hulpmiddelen
 

Zorgverzekering vergelijker

Hoe maakt u handig gebruik van de ziektekostenvergelijker?

Bij zorgkeuze bepaalt u in feite of u een natura, restitutie of combinatiepolis wilt. Met een naturapolis (beperkte keuze) kunt u alleen terecht bij behandelaars waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Uitgezonderd van spoedgevallen. Met een restitutiepolis (vrije keuze) bent u vrij om een zorgverlener te kiezen. Bij niet-gecontracteerde zorgverleners krijgt u mogelijk een lagere vergoeding.

Vervolgens kunt u aanvullende vergoedingen toevoegen. U kunt kiezen voor fysiotherapie, brillen & lenzen, alternatieve geneeswijzen, medicijnen en vaccinaties.

Naast de aanvullende verzekering is er ook de tandverzekering. Kies hier het minimale bedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn. U bepaalt welk percentage u vergoed wilt hebben. Bijvoorbeeld 75% van €250,-

Let op dat niet alle zorverzekeraars bij deze vergelijker zijn aangesloten!

Ziektekostenverzekering vergelijken